DETALJER

Hvad er forskellen mellem CPET-bakke og CPET-bakke med PE-lag?

Hvad er forskellen mellem CPET-bakke og CPET-bakke med PE-lag?

2022.10.14
CPET bakker er lavet af et materiale kaldet CPET. Forskellige typer CPET-film er tilgængelige, herunder antidug-lågfilm og antidug-basefilm. Antifog masterbatch formuleringer er formuleret med en kombination af 1,8 og 2,7 vægt% aktive ingredienser.

CPET bakker
CPET-bakker er lavet af polyethylenterephthalat, et termoplastisk materiale med fremragende temperaturbestandighed. De er ideelle til emballering af varme fødevarer. CPET bakker kan også bruges som køkkenredskaber, såsom kageforme og forme. Disse bakker er billige sammenlignet med metalbakker.

Der er flere typer CPET-bakker tilgængelige, hver med sine egne unikke funktioner og fordele. Disse CPET-bakker er lavet af PET-plast af høj kvalitet og er FDA-kompatible. De er robuste, nemme at åbne og modstandsdygtige over for slag, revner og rivning.

Forseglingsfilmen, der bruges på CPET-bakker, har en god forsegling. Det er i stand til at klæbe fast til underlaget og er modstandsdygtigt over for både tryk og temperatur. Dens antidug-egenskab hjælper den med at forblive lukket i temperaturer så høje som 210 grader Fahrenheit.

CPET bakker med PE lag
CPET bakker med PE-lag anvendes i fødevareindustrien. De bruges til at pakke en række fødevarer, herunder kød. Polyethylenlaget i CPET-bakker giver mulighed for en fremragende tætning, der reducerer lækage og forlænger holdbarheden. Disse bakker er også lavet for at mindske risikoen for madspild.

CPET-bakker fremstillet af PE-lag er genanvendelige. De fås i en lang række farver. Deres lave design gør dem mere attraktive til emballering. De tilbyder også en højstyrke, permanent tætning. Uanset om din mad er pakket i plastik eller glas, kan du regne med, at disse bakker er sikre for miljøet.

CPET-bakker med PE-lag giver længere holdbarhed og er mere økonomiske end standard EPS-bakker. Dette gør dem til en levedygtig emballeringsmulighed for friske fødevarer. CPET bakker har en lang holdbarhed, hvilket gør dem til en smart mulighed for emballeret kød. CPET-bakker med PE-lag er den ideelle løsning til fjerkræprodukter og rødt kød.

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.